HCEindhoven02.jpg HCEindhoven01.jpg HCEindhoven03.jpg
 

Informatie - Onze voorzitter

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 6 juli 2020 was een van de agendapunten het af- en aantreden van het bestuur. 
 
Aftredend waren: voorzitter Bas de Pijper, secretaris Saskia ter Braake, penningmeester Geert van Grimbergen en bestuurslid Senioren Renske Hoefs. Ik dank hen hartelijk voor hun inzet. Door de aanwezige leden is bij acclamatie gekozen voor een nieuw bestuur bestaande uit acht personen. Het enige zittend blijvende bestuurslid  is Robert van Bergen. 
 
Het nieuwe bestuur bestaat uit:
Merel van Nistelrode, Voorzitter
Sabine te Braake, Secretaris 
Ingrid Arends, Penningmeester
Robert van Bergen, Horeca & Accommodatie 
Robert Luiten, Hockeyzaken Jeugd
Maikel van Dam, Hockeyzaken Senioren
Sebastian van der Graaf, Hockeyzaken Top 
 
Door de samenstelling van dit bestuur is direct duidelijk waar de prioriteit ligt voor onze club: hockey. Alle geledingen van jeugd, senioren en top zijn nu in het bestuur vertegenwoordigd. 
 
Wij kijken als nieuw bestuur uit naar het nieuwe seizoen. Deze week starten er meerdere teams met trainingen en oefenwedstrijden. De wedstrijdagenda is te vinden in de HC Eindhoven app. Jullie worden van harte uitgenodigd om het sportcomplex en/of de wedstrijden te bezoeken. 
 
Echter vragen wij jullie met klem om de coronamaatregelen te respecteren. Zeker waar het de gevraagde afstand van 1,5 meter betreft! 
 
En het is vanzelfsprekend dat je thuis blijft met gezondheidsklachten zoals, verkoudheid en koorts. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor een ander, zoals het hoort bij een familieclub. 
 
Hiernaast ook het verzoek om de aangegeven looproutes te respecteren en de instructies van m.n. barpersoneel en corona-co√∂rdinatoren op te volgen. Met elkaar en voor elkaar, dat is de ware sportieve geest. 
 
Tot ziens op HC Eindhoven! 
 
Namens het bestuur, 
Merel van Nistelrode, Voorzitter

 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven