HCEindhoven01.jpg HCEindhoven02.jpg HCEindhoven03.jpg
 

HCE - Campus

HC Eindhoven heeft opleiding hoog in haar vaandel staan om, naast de reguliere teamtrainingen, extra in opleiding van spelers en technisch kader te investeren. Door deze extra aandacht willen we het niveau, spelplezier en beleving van alle HCE-leden bevorderen. 

 
Onder de paraplu van de HCE-campus functioneren de onderstaande deelcampussen. Deze deelcampussen zijn hieronder gekarakteriseerd. Verdere informatie is beschikbaar via de menubalk links.

 
Scheidsrechterscampus 
 
Deze campus is bedoeld voor leden die zich verder willen bekwamen in het scheidsrechtersvak.
 
Wil je meer weten van het scheidsrechtersvak, mail dan naar scheidsrechters@hceindhoven.nl . Deze zorgen dat je de opleiding kunt volgen.
 
De opleiding bestaat uit:
1. Drie workshops; een introductie (over de opzet van de opleiding), de praktijk (waar en hoe ga je staan en hoe signaleer je) en een verdieping op je spelregelkennis.
2. Persoonlijke begeleiding van een leercoach bij een aantal wedstrijden.
3. Een praktijktoets. Coördinatie scheidsrechters + is in handen van Roland Vogels.  
 
Minicampus 
 
Deze campus op zaterdagmorgen is bedoeld voor de aller jongste trainingsleden. Zij leren spelenderwijs de eerste hockeytechnieken door daarvoor opgeleide trainers, veelal ouders onder het motto "een goed begin is het halve werk”.
Coördinator van de mini-campus is Martijn Thomasse
  
 Keeperscampus 
 
Keepen is een apart vak. Op keeperscampus, die een aantal per week plaatsvindt, leren alle keepers, onder leiding van ervaren keeperstrainers en van elkaar en met behulp van hulpmiddelen zoals een ballenkanon, reboundboards, etc dit mooie vak. Ook zal de keeperscampus worden betrokken bij de talentencampus. Want ook bij de keepers is talent verder te ontwikkelen. 
 


 

 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven