01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_02.jpg banner_07.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_01.jpg
 
Van het bestuur

Van het bestuur: Coronamaatregelen start seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding 10-8-2020
De trainingen en oefenwedstrijden zijn weer in volle gang bij onze club. Daarom vragen we je met betrekking tot de maatregelen rondom corona het onderstaande aandachtig te lezen: 
 
Op vakantie geweest? 
 
Ben je teruggekeerd uit een risicogebied, waaronder wordt verstaan minimaal code oranje: 
 
● Je mag niet deelnemen aan trainingen en/of wedstrijden voordat je je hebt laten testen. Bij het overleggen van een negatieve uitslag aan de desbetreffende coördinator mag er weer worden deelgenomen aan de trainingen en/of wedstrijden. 
 
● Indien je ervoor kiest om geen test af te laten nemen, dan wel de uitslag niet te overleggen aan de lijncoördinator, dan dien je (speler/trainer) 2 weken in quarantaine te blijven. Je bent dan ook NIET welkom op hockeyclub Eindhoven. 
 
● Uiteraard gelden deze voorschriften ook voor trainers / begeleiders / vrijwilligers / familieleden. 
 
Aankomst en vertrek 
 
● Kom je met de auto? Betreed het terrein dan via de voordeur en verlaat het terrein via de ambulancepoort aan de zijkant van het clubhuis langs de beachvolleybalclub. 
 
● Kom je met de fiets? Dan kun je voortaan weer gebruik maken van de fietsenstalling. Blijf daar echter niet onnodig hangen en houd 1,5 meter afstand tot anderen. 
 
Gebruik horeca, terras en sanitaire voorzieningen 
 
● Binnen geldt éénrichtingsverkeer. De looprichting is aangegeven met zwart-gele lijnen op de grond. In het clubhuis mag van de lijnen worden afgeweken om aan de bar of aan tafel te gaan zitten. 
 
● Bij de bar en keuken mag je alleen staan op de geplaatste voetstappen. Als ze allemaal bezet zijn moet je naar buiten en daar wachten tot er plaats is op de voetstappen. 
 
● Alle deuren zijn éénrichtingsverkeer. Dit is aangegeven net als in het verkeer.
 
● De kleedkamers zijn tot nader bericht gesloten voor iedere bezoeker van HC Eindhoven, dus ook voor onze eigen leden, trainer/coaches en vrijwilligers. Je dient dus thuis te douchen en om te kleden. 
 
● Op het terras dient iedereen te zitten. Ook hier geldt dat men vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand moet houden. Wanneer er geen plaats is kan men langs het veld blijven staan totdat er plaats is of kan men naar huis gaan. Er wordt in ieder geval niet gestaan op het terras. 
 
● Volg te allen tijde de instructies op van de bar- en/of corona-coördinatoren. Zij zijn herkenbaar aan de gele hesjes. 
 
Langs het veld 
 
● Toeschouwers mogen langs het veld staan of op de tribune zitten. Bezoekers vanaf 18 jaar moeten 1,5 meter afstand van elkaar bewaren. 
 
● De trainingen voor jeugdleden tot 18 jaar, zullen weer onder toezicht van een surveillant dienen plaats te vinden. Ook zij dienen de gele hesjes te dragen. De beschrijving van de taken van de surveillanten vind je in de bijlage. 
 
● Zorg voor voldoende eigen waterflessen/bidons, deze mogen niet worden gedeeld. 
 
We volgen de voorgeschreven richtlijnen van NOC*NSF. Deze vind je in de bijlage. 
 
Met vriendelijke groeten, 
Bestuur HC Eindhoven 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

3-12 Vergadering
14-12 Bestuursvergadering

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven