Andy Wijzenbeek (banner).jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg Banner_02.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg banner_07.jpg Banner_01.jpg
 
Communicatie

Coronavirus en de hockeycompetitie (Update 12 maart 2020, 16.15 uur)

Nieuws afbeelding 12-3-2020
Tot 1 april geen hockeycompetitie in heel Nederland  
 
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.
  
Geen hockeyactiviteiten, clubhuizen dicht  
Aansluitend op de landelijke maatregelen vraagt de KNHB haar verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten tot en met 31 maart, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. 
  
HC EINDHOVEN VOLGT HET ADVIES VAN DE KNHB EN HET RIVM !!!  
   
Het spreekt voor zich dat ook de door de KNHB georganiseerde activiteiten gedurende dezelfde periode geen doorgang vinden. De KNHB beraadt zich nog over hoe om te gaan met de voorbereiding van de nationale teams op Tokio en het advies hieromtrent van NOC*NSF.  
  
Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNHB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNHB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF.  
Bijlage