Banner_01.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg Banner_02.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg banner_07.jpg
 
Communicatie

Coronavirus en de hockeycompetitie (Update 11 maart 2020, 09.25 uur)

Nieuws afbeelding 11-3-2020 Komend weekend geen competitie voor Brabantse teams, dus ook niet voor HC Eindhoven. Ook alle andere activiteiten van HC Eindhoven, zoals vergaderingen, trainingen, oefenwedstrijden en het openingsfeest zijn tot 16 maart afgelast! Maandag 16 maart volgt meer informatie.  
  
De KNHB heeft kennis genomen van de persconferentie van de Brabantse Veiligheidsregio’s op 10 maart, waarbij Brabanders worden opgeroepen ‘zeven dagen sociale onthouding’ in acht te nemen. Het advies luidde: "Ga even geen nieuwe sociale contacten aan en wees terughoudend met bestaande sociale contacten.” Door de burgemeesters van de veiligheidsregio’s zijn in Noord-Brabant evenementen met meer dan 1.000 mensen verboden en bovendien is de organisatoren van samenkomsten met minder dan 1.000 mensen gevraagd ook te overwegen deze af te gelasten. 
 
Naar aanleiding van de ontwikkelingen in Noord-Brabant heeft NOC*NSF alle sportbonden geadviseerd gevolg te geven aan de oproep van de Veiligheidsregio’s. Daarom heeft de KNHB besloten alle wedstrijden van teams die uitkomen voor een Noord-Brabantse vereniging af te gelasten tot en met zondag 15 maart. 
 
Dit betreft een maatregel die voor de betreffende teams is genomen ongeacht niveau en competities. Daarbij gaat het om ongeveer 2000 wedstrijden, waaronder ook de Hoofdklassewedstrijden en de Bekercompetitie.   
 
Alle wedstrijden die de komende dagen op de planning staan voor Brabantse teams worden op een later tijdstip ingehaald. De KNHB komt per competitie zo snel mogelijk met de inhaaldata. Bijlage