banner_07.jpg Banner_02.jpg Banner_01.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg
 
Communicatie

Arjen Fluijt en HC Eindhoven na dit seizoen uit elkaar

Nieuws afbeelding 29-12-2019

Arjen Fluijt stopt einde seizoen 2019-2020 bij HC Eindhoven Dames 1 
  
Na een mooie en vruchtbare periode van vier jaar zullen Arjen Fluijt en HC Eindhoven na dit seizoen ieder hun eigen weg gaan.
  
Met succes heeft HC Eindhoven twee jaar geleden, na het kampioenschap in de 1ste klasse, de stap kunnen maken naar de Overgangsklasse. De vereniging heeft er het volste vertrouwen in dat Dames 1 dit jaar op een mooie plek in die klasse zal eindigen. Deze prestatie is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen trainers en spelers van Dames 1, Dames 2, de jeugdtopelftallen en het bestuur.
  
Om ervoor te zorgen dat Dames 1 zich kan ontwikkelen tot een stabiele Overgangsklasser zullen de komende jaren in het teken staan van het verder uitbouwen van het huidige tophockeybeleid. Dit beleid richt zich met name op het doorstromen van de eigen A-jeugd naar Dames 1 vanuit een gedegen meerjarenjeugdplan en het zij-instromen van talenten van buitenaf in zowel de jeugdelftallen als Dames 1.
  
De opvolger van Arjen Fluijt zal hierin een belangrijke taak krijgen om dit succesvol uit te gaan rollen.
  
We bedanken Arjen voor zijn betrokkenheid bij zowel de jeugd als Dames 1 en voor het kampioenschap in de 1ste klasse. Arjen zal zich gaan richten op een nieuwe uitdaging en hoopt zijn nationale en internationale ervaring van ruim 20 jaar in te kunnen zetten in een nieuw project bij een dames of heren 1 team.
  
HC Eindhoven gaat op zoek naar een opvolger die de kwaliteiten en de ambitie heeft om HC Eindhoven Dames 1 door te ontwikkelen tot een stabiele Overgangsklasser vanuit een tophockeybeleid dat zich richt op zowel de jeugd als Dames 1. 
  
Kandidaten die zich herkennen in deze ambitie nodigen we van harte uit om zich te melden bij Rik Noorduin. 
  
  
Rik Noorduin
Voorzitter Commissie Tophockey HC Eindhoven 
M 06-29597453 
E tophockey@hceindhoven.nl

Bijlage