Andy Wijzenbeek (banner).jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg Banner_02.jpg banner_07.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_01.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg
 
Van de Commissies

Sjef Hendrikx en HC Eindhoven hebben een match

Nieuws afbeelding 19-4-2019 Sjef Hendrikx zal volgend seizoen samen met Sjoerd van Campen de heren van HC Eindhoven gaan trainen en coachen.
 
De heren hebben een match gevonden met de club, die duidelijke ambities heeft om te spelen op landelijk niveau. Met de komst van de heren ziet de club tevens kansen voor de huidige selectie om zich nog verder te ontwikkelen.
 
Rick van de Bunt heeft de afgelopen twee jaar gebouwd aan een team welke zich bijzonder goed heeft ontwikkeld, het team is klaar voor een volgende stap.
 
Sjef is momenteel trainer/coach samen met Sjoerd bij Helmond heren 1, welke uitkomt in de overgangsklasse. Juist de ambitie van HC Eindhoven naar landelijk niveau in combinatie met de talentvolle groep geeft voor hem de uitdaging.
 
Het herenteam van HC Eindhoven staat met nog vijf wedstrijden te gaan negen punten voor op de nummer twee en zullen volgend jaar na vier jaar in de tweede klasse te hebben gespeeld weer een trede hoger gaan spelen.
 
Het bestuur en de commissie tophockey van HC Eindhoven zijn zeer content met de komst van Sjef en Sjoerd en zien daarmee ook voor volgend seizoen weer volop beleving bij de club. 
 
Momenteel zal de klus voor dit seizoen nog afgewerkt moeten worden. Sjef doet met Helmond nog volop mee met de prijzen en HC Eindhoven wil het kampioenschap in de tweede klasse voorbereiden. 
 
Tophockey HC Eindhoven
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven