2017-2018 MB1 Super-B.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg Banner_01.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg banner_07.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_02.jpg
 
Communicatie

Het leukste Hockeykamp van Nederland ook deze zomer weer op HC Eindhoven!

Nieuws afbeelding 30-3-2019 Kan jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden?
 
In de zomervakantie organiseert Matchplay wegens groot succes wederom een 3-daagse hockeykamp-ervaring om nooit meer te vergeten! Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag EN er komt een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom dit wil je niet missen!
 
Hockey en Fun 5-8 jaar  / Hockey en Fun 9-13 jaar
 
Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, we maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-13 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, de uitdaging aan met de hockey-estafettes, verbeteren we de technische vaardigheden en krijgen tips en tricks van een Topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim… Het programma duurt van 09.30 tot 17.00. 
 
Datum Hockeykamp HC Eindhoven in de zomervakantie:
8, 9 en 10 juli 2019
5-8 jaar 
9-13 jaar  
€175,- per persoon*
 
*Schrijf je in vóór 1 Mei en doe mee voor slechts €159,- per persoon!
 
Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!
 
We zien je in de zomervakantie op HC Eindhoven!