HCEindhoven02.jpg HCEindhoven03.jpg HCEindhoven01.jpg
 
Van het bestuur

Gezocht : Secretaris

Nieuws afbeelding 11-7-2022

Word jij Secretaris van HC Eindhoven?

Er komt per direct een positie vrij in het bestuur van onze club. We zijn daarom op zoek naar kandidaten voor de functie van Secretaris. Een mooie kans om jouw steentje bij te dragen voor HC Eindhoven, samen met ons, een groep leden en ouders met hart voor de club. Naast dat je meebeslist over het reilen en zijlen van de vereniging, is het een ontzettend leuke manier om de club nog beter te leren kennen. Je hoeft geen hockey-ervaring te hebben om deze functie uit te voeren.


Het bestuur van HC Eindhoven
Het bestuur bestaat op dit moment uit zeven enthousiaste vrijwilligers met ieder hun eigen portefeuille. Het bestuur vergadert een keer per maand waarbij er besluiten worden genomen over zaken binnen de club en acties worden uitgezet die geregeld moeten worden. Daarnaast zijn de bestuursleden ook betrokken bij de werkgroepen, commissies en activiteiten.

Wat houdt de functie in?

Secretaris
Als secretaris beantwoord je de e-mails die binnenkomen en houd je de binnenkomende post bij. Met behulp van de andere bestuursleden co├Ârdineer je de interne communicatie van de vereniging. Je bereidt de maandelijkse bestuursvergaderingen voor door de agendapunten en bijbehorende stukken te verzamelen. Na de vergadering maak je een verslag en werk je de actiepunten bij. Ook de ledenvergadering, die twee keer per jaar is, bereid je voor en naderhand maak je een verslag. Het is belangrijk dat je nauwkeurig bent. Daarnaast helpt het als je makkelijk communiceert. Denk bij de tijdsinvestering aan ongeveer 3 uur per week en voor de bestuursvergadering ongeveer 3 uur per maand.

Nog even op een rijtje. Voor deze functie is het van belang dat je:
- Communicatief vaardig bent
- Een agenda kunt opstellen voor vergaderingen
- Heldere verslagen van vergaderingen kunt maken
- Communicatie naar derden oppakt, zoals de KNHB
- Informatie van derden beschikbaar stellen aan de bestuursleden en andere betrokkenen

Reageren
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Of ken je iemand binnen HC Eindhoven die een goede kandidaat zou zijn? Stuur dan een mail naar Merel van Nistelrode: bestuur@hceindhoven.nl.

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven