banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Update vanuit het bestuur

Nieuws afbeelding 7-6-2021
Eindelijk is het zover: we mogen allemaal weer de wei in!
  
De afgelopen maanden werden er vooral door 'jong' tijdens de interne competitie veel mooie en vaak spannende duels uitgevochten en gelukkig mocht 'oud' de afgelopen weken ook weer volle bak aan de gang. Het was mooi om te zien dat het de afgelopen weekeinden weer ouderwets druk en gezellig was op de velden en ook zeker op het terras! Lang hebben we er op moeten wachten, maar fijn dat we het seizoen toch nog op deze manier kunnen afsluiten.  
  
De afgelopen maanden hebben we als bestuur op de achtergrond behoorlijk gepuzzeld op zaken zoals de begroting voor komend seizoen. Samen met de Raad van Advies zijn we tot een mooi voorstel gekomen voor de ALV en hebben we ondanks het financieel zware seizoen 2020/2021 toch de focus op hockey kunnen houden voor komend seizoen. Zo gaat D1 na de zomerstop onder leiding van Tahira en Roy weer in de overgangsklasse van start en gaat H1 met Sjef en Sjoerd knokken voor het kampioenschap in de 1e klasse. We zijn ontzettend blij dat alle vier deze coaches nog minimaal een jaar aan HC Eindhoven verbonden blijven! Naast voor onze vaandelteams, is er uiteraard ook veel aandacht voor breedtehockey en tophockey jeugd.
  
Het allerbelangrijkste is zonder meer dat bijna alle leden afgelopen seizoen met veel geduld hebben gewacht tot er weer gehockeyd mocht worden en de club een warm hart toe zijn blijven dragen! Hiervoor zijn we als bestuur, maar natuurlijk helemaal als HC Eindhoven, heel erg dankbaar. Zonder leden geen club en zonder club geen leden! Daarnaast willen alle vrijwilligers die zich afgelopen seizoen, ondanks alle uitdagingen, restricties en maatregelen, toch vol enthousiasme zijn blijven inzetten voor onze club ontzettend bedanken. Zonder jullie zouden we het als HC Eindhoven ook niet redden!
  
Binnenkort worden de nieuwe teams voor 2021/2022 bekend gemaakt en kan iedereen vast beginnen met de voorbereiding op komend seizoen.
  
Wij kijken er in ieder geval naar uit om samen met jullie het nieuwe seizoen feestelijk te starten en met veel plezier en hard werken te gaan voor mooie resultaten en natuurlijk veel gezelligheid!
  
Tot binnenkort op de club! 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven