banner_07.jpg
 
Van de Commissies

Paasweekend, Interne competitie en meer ..

Nieuws afbeelding 4-4-2021
Paasweekend
Tijdens het Paasweekeinde zijn wij even tijdelijk dicht.
Er kan op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 april niet gehockeyd worden.
Vanaf dinsdag 6 april is iedereen weer welkom. Er zal dan tevens weer een aangepast trainingsschema in werking treden.
Aandachtsgebied is hierbij de senioren, om deze weer op hun eigenlijke dagen te kunnen laten trainen.
 
Interne competitie
Momenteel wordt er door de commissies druk gewerkt aan een interne competitie. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid uiterlijk op zaterdag 17 april starten. Het programma van de KNHB geeft nu enigszins beperkte duidelijkheid waardoor wij als vereniging alsnog de mogelijkheid hebben om deze interne competitie te starten. Aanvullende informatie zal op de korte termijn via de manager van je team gedeeld worden.    
 
Meivakantie
Bij voldoende belangstelling kan er in de vakantie doorgetraind worden. Dit willen wij als vereniging mogelijk maken voor jullie. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om dit op de korte termijn, bij je teammanager kenbaar te maken zodat we tijdig kunnen plannen. 
 
Activiteiten
Daarnaast is het de bedoeling om voor de junioren een hockeyclinic te organiseren en een vriendjes en vriendinnetjes dag voor onze Jongste Jeugd. Allemaal nog in dit huidige seizoen. De vereniging is ook in gesprek met diverse organisaties om te bekijken of er in een eventuele samenwerking een hockeykamp georganiseerd kan worden. Uiteraard allemaal conform de Corona richtlijnen en bijhorende protocollen. 
 
Wij willen via deze weg nogmaals benadrukken om niet individueel en -of in klein groepsverband, ten tijde van een gesloten sportpark dit te betreden. Er wordt door de gemeente nog steeds op de huidige regelgeving toegezien en gehandhaafd. 
 
Wij wensen jullie allen fijne Paasdagen en blijf gezond. 
 
Voor elkaar, met elkaar! 
 
Sportieve groet, 
De Commissies 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven