banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Coronavirus en de hockeycompetitie: Update van ons bestuur

Nieuws afbeelding 22-3-2021 Beste leden, ouders en verzorgers, 
 
Corona blijft ons voorlopig helaas nog parten spelen. Maar er zijn gelukkig ook een aantal versoepelingen zodat er gehockeyd kan worden. Naast de junioren mogen leden tot 27 jaar eindelijk de stick weer afstoffen om met elkaar in duel te gaan. Ook de iets oudere senioren mogen weer met 4 personen het veld op. 
 
Fijn om weer meer mensen op de club te zien en dat er wat meer leven in de brouwerij is. Dat laatste kan nog niet echt, maar dat gebeurt hopelijk snel! Een feestje mag ook bij HC Eindhoven natuurlijk niet ontbreken wanneer we dat weer mogen. Uiteraard missen we ook alle ouders en supporters langs de lijn. Hopelijk mogen we ook jullie snel weer in groten getale begroeten! 
 
De bond blijft voorlopig een slag om de arm houden met betrekking tot een vorm van competitie voor de zomervakantie. Hoe dit eruit moet komen te zien, en of en vanaf wanneer dit mogelijk is, wordt ons nog verteld.
 
Gebeurt dit niet, dan gaan we als club zelf aan de slag om een vorm van competitie op te zetten. Denk hierbij aan een sevens-competitie of verschillende mini-toernooien. 
 
We zijn natuurlijk al druk bezig met volgend seizoen. Er zijn een heleboel vragen waar we nog geen antwoord op weten of krijgen vanuit de hockeybond. Gaat de competitie weer normaal van start in september, wanneer moet daarvoor ingeschreven worden, hoe worden de poules gevormd?
  
We zijn hier met de bond over in contact en hopen zo snel mogelijk uitsluitsel te krijgen om iedereen een vooruitzicht te kunnen bieden met betrekking tot volgend seizoen.
 
Het fijne van de onderlinge wedstrijden van de jeugd, is dat we de afgelopen weken veel van onze jeugdleden in actie hebben mogen zien en zo al zachtjes aan inzichtelijk krijgen hoe de indeling van de jeugdteams er volgend seizoen uit zou kunnen zien. 
 
Ook gaan we beginnen met het introduceren van de jeugdleden, die volgend jaar naar de senioren moeten, aan seniorenteams zodat ook zij volgend jaar in een passend team terechtkomen. Er gebeurt dus van alles bij HC Eindhoven, alleen is dat op het moment niet altijd even zichtbaar.  
  
We proberen jullie de komende tijd zo goed mogelijk van alle veranderingen en mogelijkheden op de hoogte houden!
  
Mocht je vragen of idee├źn hebben, stuur ze dan naar bestuur@hceindhoven.nl 
 
Hopelijk tot snel bij HC Eindhoven! 
  
Met sportieve groet, 
Het bestuur  

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven