banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Update onderzoek tweede waterveld

Nieuws afbeelding 19-2-2021
Beste leden, ouders en verzorgers, 
 
Tijdens de ALV in november hebben wij aangegeven aan het begin van dit jaar een onderzoek te starten met betrekking tot het tweede waterveld. Dit onderzoek had als doelstelling om na te gaan welke mogelijkheden onze vereniging heeft met betrekking tot de financiering van het aanleggen van een tweede waterveld. Zo'n tweede waterveld komt natuurlijk met meerkosten voor de vereniging en deze kunnen uit twee bronnen worden gefinancierd: sponsoring en een verhoging van de contributie. 
 
Omdat er nog steeds geen duidelijkheid is over het moment waarop wij echt weer volop als van ouds kunnen hockeyen, hebben wij als bestuur echter besloten dit onderzoek uit te stellen. De wens om een tweede waterveld aan te leggen bij HC Eindhoven blijft natuurlijk bestaan, maar voorlopig zullen wij eerst samen de coronacrisis door moeten komen om straks met zijn allen weer te kunnen hockeyen. 
 
Wanneer de rust is wedergekeerd zullen wij dit project opnieuw oppakken en kijken wat tegen die tijd de mogelijkheden zijn. 
 
Met sportieve groet,  
Bestuur HC Eindhoven 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven