banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Plan van aanpak en richtlijnen opstarten voor de Jongste Jeugd en Juniorenteams vanaf 18 januari 2021!

Nieuws afbeelding 7-2-2021
Beste Speler(s), ouders, 
 
Hopelijk hebben jullie in goede gezondheid de feestdagen doorgebracht, en genoten van de kleine miniwinterbreak. Zoals aangegeven zijn wij voornemens om de trainingen weer op te starten. Vanaf maandag 18 januari mag en kan er volgens de RIVM richtlijnen en het sportprotocol van het NOC*NSF gesport worden. In de leeftijdscategorie tot en met 13 jaar zijn er géén restricties, vanaf 13 tot en met 17 jaar hanteren wij als HC Eindhoven, een aangepast verscherpt protocol. Welke in lijn ligt met de actuele gehanteerde maatregelen op de middelbare scholen gemeenschap. 
 
Wij vragen aan jullie om je hieraan strikt te houden. Er zal op toegezien en gehandhaafd worden. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking allen. Met elkaar, voor elkaar! 
 
Uitgangspunten: 
 
Er kan alleen gesport worden als de velden vooraf goed gekeurd zijn (weersomstandigheden). Hierover wordt je door de manager van je team geïnformeerd.
De technische commissies zijn bezig om een interne jeugdcompetitie op te zetten. Het streven hierbij is, om deze vanaf 30 januari 2021 doorgang te laten vinden.
Mocht er onverhoopt een "avondklok” ingevoerd gaan worden. Dan zal er uitgeweken moeten worden naar het weekend. En dat geldt dan ook voor de senioren, welke dan een voorkeurspositie zullen krijgen.
Daarnaast zal er dan eventueel gekeken worden naar andere alternatieven, ten behoeve van de interne jeugdcompetitie.
 
 
Met vriendelijke groet, 
HC Eindhoven 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven