banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Coronavirus en de hockeycompetitie (Update 13 oktober 2020, 20.00 uur)

Nieuws afbeelding 13-10-2020
Beste aanvoerders en spelers, 
 
Zoals de meeste van jullie inmiddels weten is er straks in de persconferentie van het kabinet het besluit genomen dat er vanaf woensdag 14 oktober 2020 22:00 uur geen trainingen meer mogen plaats vinden, waarbij direct contact plaats vindt en de groepsgrote groter is dan 4 personen. Ook de sanitaire voorzieningen zullen dan tot nader orde gesloten zijn en voor niemand toegankelijk.  
 
Dit wil zeggen dat alle trainingen vanaf donderdag worden afgelast en dat dit voor alle senioren teams geldt. Ook de competitie is momenteel opgeschort en zal voorlopig geen doorgang vinden. Natuurlijk zijn oefenwedstrijden en dergelijke momenteel ook niet toegestaan. 
 
Het is alle senioren leden en 18+ spelers dan ook niet toegestaan gedurende deze maatregelen van kracht zijn zich te bevinden op de velden van HC Eindhoven tenzij strikt noodzakelijk voor eventueel het geven van training aan de jeugd. 
 
Het bestuur zal zo spoedig mogelijk met elkaar verder in overleg gaan hoe dit vorm te geven en welke aanvullende maatregelen er eventueel nog volgen. 
 
We hopen we jullie hiermee voorlopig voldoende ge├»nformeerd te hebben. 
 
Met vriendelijke groet, 
 
De seniorencommissie en het Bestuur. 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven