banner_07.jpg
 
Arbitrage

Vacature: Clubscheidsrechter CS+

Nieuws afbeelding 14-9-2020

Opleiding tot clubscheidsrechter-plus (CS+)

Alle ervaren scheidsrechters zeggen het: van tips van anderen word je beter én wordt het fluiten steeds leuker en uitdagender. Ben je een clubscheidsrechter en vind je fluiten leuk? Dan hebben wij bij HC Eindhoven een speciaal programma waarbij je wedstrijden fluit en met begeleiding van een KNHB leercoach nóg beter kunt worden! Daarmee word je clubscheidsrechter-plus (CS+) en kun je wedstrijden op hoger niveau fluiten.

Wat fluit je als clubscheidsrechter-plus (CS+)?

Als CS+’er kun je alle wedstrijden op niveau fluiten bij HC Eindhoven (die niet door bondsscheidsrechters worden gefloten). Dit geeft nèt die extra uitdaging waardoor je een nog betere scheidsrechter wordt!

Op de KNHB-site staat nog een leuk filmpje waar je kunt zien of het speciale opleidingsprogramma tot CS+ iets voor jou is! Link: https://www.youtube.com/watch?v=NLk9h40WAiA&feature=emb_title

Hoe ziet de opleiding tot CS+ eruit?

Zoals gezegd, de CS+-opleiding is bedoeld voor clubscheidsrechters die fluiten leuk vinden en beter willen worden. De opleiding is puur gericht op de praktijk en duurt maximaal ‘n half tot één seizoen. De opleiding bestaat uit:

  • 2-3 workshops in het clubhuis, gegeven door de KNHB leercoach 
  • Persoonlijke begeleiding van de leercoach bij een aantal wedstrijden 
  • Een praktijktoets (fluiten van een examenwedstrijd)

 

Hoe word je CS+?

Vind je fluiten leuk en heb je interesse in de CS+ opleiding? Neem dan contact op met de CS+ coördinator van HC Eindhoven via de scheidrechtercommissie (scheidsrechters@hceindhoven.nl) of spreek ons aan om en rond de velden. 

Hopelijk tot binnenkort! 

Roland Vogels 
Cees den Dekker
Hannie van de Hove
Ingeborg Harks
Yvonne Dingemans

Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven