G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_01.jpg banner_07.jpg Banner_02.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg
 
Van het bestuur

Registratieplicht voor iedereen vanaf 13 jaar

Nieuws afbeelding 4-9-2020
Ook op ons complex geldt de registratieplicht. Iedereen vanaf 13 jaar (spelers, trainers, coaches, ouders, supporters, vrijwilligers en begeleiding), die ons complex betreedt, is verplicht zich te registreren (vooraf via QR code en button op de website óf bij aankomst op het complex middels de QR codes op de posters en borden). 
 
Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van 5 vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Bij invullen van je lidnummer volgt een verkorte registratie. 
 
Registratie kan door middel van het scannen van de QR-code en button (bezoekersregistratie) op de website, én de QR code op de posters en borden die op verschillende plekken op het complex hangen. Je kunt je dus ook thuis of onderweg naar de club alvast registreren. 
  
Je kan ook registreren door op deze link te drukken (www.hceindhoven.nl/registratie
 
Wanneer is registratie verplicht:
 
1. Als speler of vaste trainer/coach van een team hoef je NIET te registreren via de QR-code op je normale trainings- en wedstrijddagen. We weten dan dat je er was en nemen je hele team mee in communicatie bij een besmetting.
 
2. Als scheidsrechter hoef je NIET te registreren op de momenten dat je als scheidsrechter staat ingedeeld. Als je iemand vervangt, zal je je dus wel moeten registreren. 
 
3. Als je als spelend lid of begeleider op andere momenten de club bezoekt, bijvoorbeeld voor een bijeenkomst of het kijken naar wedstrijden op andere dagen dan je eigen THUISspeeldag, moet je WEL registreren via de QR-code.
 
4. Alle overige bezoekers (dus alle toeschouwers, zowel thuis- als uitpubliek) moeten ALTIJD registreren via de QR-code.
 
Wij doen er alles aan om de privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op registratie is ons privacy beleid van toepassing, te downloaden op onze website. Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).
 
Android gebruikers worden aangeraden een QR-code scanner te downloaden (bijvoorbeeld QR Scanner). iPhone gebruikers kunnen dit doen via hun camera. Heb je geen internet of telefoon? Vraag iemand in de buurt om hulp (het formulier kan opnieuw, met andere gegevens, ingevuld worden). 
 
Speel je uit, raadpleeg dan de site van de betreffende club voor de regels die daar gelden en houdt je daar aan! 
 
Alleen samen staan we sterk tegen Covid-19. Denk dus niet alleen aan jezelf, maar zeker ook aan anderen. 
 
Gebruik horeca, terras en sanitaire voorzieningen 
 
● Binnen geldt éénrichtingsverkeer. De looprichting is aangegeven met zwart-gele lijnen op de grond. In het clubhuis mag van de lijnen worden afgeweken om aan de bar of aan tafel te gaan zitten. 
● Bij de bar en keuken mag je alleen staan op de geplaatste voetstappen. Als ze allemaal bezet zijn moet je naar buiten en daar wachten tot er plaats is op de voetstappen. 
● Alle deuren zijn éénrichtingsverkeer. Dit is aangegeven net als in het verkeer.
● Op het terras dient iedereen te zitten. Ook hier geldt dat men vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand moet houden.
 

 
Link naar de website 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

3-12 Vergadering
14-12 Bestuursvergadering

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven