Banner_02.jpg banner_07.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_01.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg
 
Van het bestuur

Versoepelde coronamaatregelen en follow up

Nieuws afbeelding 21-8-2020
Vorige week stuurden wij jullie een overzicht van de coronamaatregelen op onze club. Zoals je begrijpt, is het voor ons soms ook puzzelen hoe we alles zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. De landelijke en plaatselijke richtlijnen rondom het COVID-19 virus veranderen voortdurend.  
 
N.a.v. de feedback van leden hebben we op een aantal punten de maatregelen versoepeld. Dit gaat voornamelijk over het kleedkamergebruik en de bijbehorende douches. De details lees je hieronder. Dank aan iedereen voor de goede ideeën! Samen komen we verder. 
 
Wat onveranderd blijft, is het volgende: als je naar een land, streek of stad bent geweest waar een code oranje reisadvies voor geldt, dan vragen we je niet naar de club te komen en de geadviseerde thuisquarantaine van 10 dagen in acht te nemen. Heb je een recente negatieve coronatest die je kunt laten zien, dan ben je welkom. Testen kan bij de GGD, ook met lichte klachten. We snappen dat iedereen graag wil sporten, maar ook als je geen klachten hebt als je uit een risicogebied komt, blijf je thuis. 
 
  
Op vakantie geweest? 
 
Ben je teruggekeerd uit een risicogebied, waaronder wordt verstaan minimaal code oranje: 
 
* Je mag niet deelnemen aan trainingen en/of wedstrijden voordat je je hebt laten testen. Bij het overleggen van een negatieve uitslag aan de desbetreffende coördinator mag er weer worden deelgenomen aan de trainingen en/of wedstrijden. 
 
* Indien je ervoor kiest om geen test af te laten nemen, dan wel de uitslag niet te overleggen aan de lijncoördinator, dan dien je (speler/trainer) 10 dagen in quarantaine te blijven. Je bent dan ook NIET welkom op hockeyclub Eindhoven. 
 
* Uiteraard gelden deze voorschriften ook voor trainers / begeleiders / vrijwilligers / familieleden. 
 
 
Aankomst en vertrek 
 
* Kom je met de auto? Betreed het terrein dan via de voordeur en verlaat het terrein via de ambulancepoort aan de zijkant van het clubhuis langs de beachvolleybalclub. 
 
* Kom je met de fiets? Plaats je fiets in de fietsenstalling. Blijf daar echter niet onnodig hangen en houd 1,5 meter afstand tot anderen. 
 
 
Gebruik horeca en terras  
 
* Binnen geldt éénrichtingsverkeer. De looprichting is aangegeven met zwart-gele lijnen op de grond. In het clubhuis mag van de lijnen worden afgeweken om aan de bar of aan tafel te gaan zitten. 
 
* Bij de bar en keuken mag je alleen staan op de geplaatste voetstappen. Als ze allemaal bezet zijn moet je naar buiten en daar wachten tot er plaats is op de voetstappen. 
 
* Alle deuren zijn éénrichtingsverkeer. Dit is aangegeven net als in het verkeer. 
 
* Op het terras dient iedereen te zitten. Ook hier geldt dat men vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand moet houden. Wanneer er geen plaats is kan men langs het veld blijven staan totdat er plaats is of kan men naar huis gaan. Er wordt in ieder geval niet gestaan op het terras. 
 
* Volg te allen tijde de instructies op van de bar- en/of corona-coördinatoren. Zij zijn herkenbaar aan de gele hesjes. 
 
 
Gebruik sanitaire voorzieningen 
 
* De kleedkamers zijn toegankelijk onder strikte voorwaarden. We verwachten dat teams zelf verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de geldende regels en dat coaches en managers hierop toezien. Blijkt dat spelers of bezoekers zich niet aan de regels houden, dan sluiten we de kleedkamers alsnog.  
 
We vragen jullie je aan de volgende regels te houden: 
- Uitsluitend na een wedstrijd of training gebruikmaken van de kleedkamers; 
- Teambesprekingen vinden niet in de kleedkamers plaats; 
- Tijdens de rust gaan teams niet naar de kleedkamers; 
- Fysio-behandelingen kunnen plaatsvinden in de kleedkamer; 
- Per kleedkamer mogen maximaal 6 personen in totaal tegelijkertijd aanwezig zijn, om zo 1,5 meter afstand te kunnen houden. Van deze 6 personen mogen er maximaal 3 tegelijk gebruikmaken van de douches; 
- We vragen iedereen om na gebruik van de kleedkamer, deze schoon achter te laten. Er wordt voor desinfectiemiddel gezorgd; 
- Geen muziek in de kleedkamer zodat het douchen en omkleden zo snel mogelijk verloopt en dat er niet wordt meegezongen; 
- Laat geen kleding of andere materialen achter in de kleedkamer. 
 
Langs het veld 
 
* Toeschouwers mogen langs het veld staan of op de tribune zitten. Bezoekers vanaf 18 jaar moeten 1,5 meter afstand van elkaar bewaren. 
 
* De trainingen voor jeugdleden tot 18 jaar, zullen weer onder toezicht van een surveillant dienen plaats te vinden. Ook zij dienen de gele hesjes te dragen. De beschrijving van de taken van de surveillanten vind je in de bijlage. 
 
* Zorg voor voldoende eigen waterflessen/bidons, deze mogen niet worden gedeeld. 
 
 
We gaan ervan uit dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat de competitie en de trainingen door kunnen blijven gaan. 
 
 
Met vriendelijke groeten, 
 
Bestuur HC Eindhoven
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

3-12 Vergadering
14-12 Bestuursvergadering

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven