banner_07.jpg
 
Van de Commissies

Mededelingen TC Jeugd: A- t/m D-jeugd, mini's + HCE Campus

Nieuws afbeelding 17-6-2020
Einde seizoen 2019-2020:  
We zijn in de laatste week van een bijzonder seizoen aangekomen. Na deze week stoppen we met de trainingen. Op zaterdag 20 juni zal de Campus het seizoen afsluiten. Gelukkig hebben we nog een korte periode hockeyplezier kunnen beleven met je huidige team.  
  
Selectietrainingen:  
Deze week vinden er nog selectietrainingen plaats, voor een aantal eerste teams. Om deze zo goed mogelijk te kunnen indelen. De tweede teams zullen vanaf komend seizoen onderdeel van de breedtesport uitmaken. Uiteraard zullen deze teams ook op sterkte en op basis van persoonlijke voorkeuren worden ingedeeld. Jullie hebben daarvoor het inventarisatieformulier ingevuld, of de verantwoordelijke Lijncoördinator heeft de behoeftes geïnventariseerd.   
  
Bekendmaking teams 2020-2021:  
Wij zijn momenteel al druk bezig met de samenstellingen van de teams voor seizoen 2020-2021. Nadat de selectietrainingen zijn afgerond, zullen wij de teams definitief gaan indelen. Wij zijn voornemens om  dit komend weekeinde af te ronden, zodat wij op 22 juni de teams bekend kunnen gaan maken.  
  
Inleveren van materialen:  
Op dinsdag 23 en woensdag 24 juni, worden de materialen weer ingenomen, zodat deze beoordeeld en schoongemaakt kunnen worden. De materialencommissie is bezig om een protocol te schrijven, zodat elk team weet op welke dag en tijdstip hij of zij verwacht wordt. Uiteraard zal dit ook weer moeten gebeuren onder strikte voorwaarden ivm het Coronavirus.  
  
Kennismaking Mini's en D-Junioren  
    
Op zaterdag 4 juli organiseren wij een tweetal bijeenkomsten op de club:  
• 10.00 – 11.00 uur Mini's (E/F)  
• 11.00 – 12.00 uur D- Junioren  
Ook hier gelden weer strikte voorwaarden ivm het Coronavirus. Hierover volgt nog aanvullende informatie per email naar betrokken leden. 
  
Tot slot:  
Wij willen een ieder bedanken voor hun inzet voor het afgelopen seizoen en hopen wij je weer te zien na de zomerstop in augustus. Zo zullen we weer met zijn allen hockeyplezier kunnen gaan beleven in een nieuw team en in een nieuw seizoen.
  
Voor elkaar en met elkaar!  
   
  
Sportieve groet!  
TC Jeugd HC Eindhoven  
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven