Andy Wijzenbeek (banner).jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg banner_07.jpg Banner_01.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg Banner_02.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg
 
Van het bestuur

De jeugd t/m 18 jaar mag vanaf 01 juni ook zonder 1,5 meter afstand trainen!

Nieuws afbeelding 30-5-2020
De regering heeft bekend gemaakt dat alle jeugd tot en met 18 jaar per 01 juni weer normaal mag trainen. Er is geen beperking meer voor deze groep op de velden, er mag tegelijkertijd door elkaar heen getraind worden.
  
Tot nader bericht geldt het speciale trainingsschema dat op de site van de vereniging gepubliceerd is. Houdt de site en socials in de gaten voor de laatste informatie.  
  
Wij vinden het belangrijk om aan te geven dat buiten de trainingen en het trainingsveld om de afspraken met betrekking tot de aanpak van corona nog steeds blijven gelden. De routing op het sportpark, de afspraken over wegbrengen en ophalen en de 1,5 meter regels. Blijf hier alert op en houd je aan de afspraken. Vanuit de gemeente blijven de controles plaats vinden en bij regelmatige constatering van overtreden van de regels kunnen er nog steeds gevolgen voor ons aan verbonden zijn.  
  
Extra aandacht vragen we aan de senioren en veteranen die ook weer zijn gaan trainen.  
  
Houdt de site in de gaten voor de afspraken, die wij als buur-verenigingen  en de gemeente met elkaar hebben gemaakt. Deze gelden voor iedereen. Als we hier samen op letten en ons er aan houden, is het voor iedereen fijn om te sporten. Er zijn hekken met routing geplaatst; volg die ook. Parkeren kan op de aangewezen parkeerplaatsen maar onder geen beding op parkeerterrein De Vijfkamp.  
  
Alleen samen kunnen we blijven trainen, zodat we er volgend seizoen weer staan!  
  
Dank jullie wel.  
  
Met sportieve groet,  
  
Bas de Pijper  
Voorzitter HC Eindhoven  
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven