banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Informatie seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding 25-5-2020
We leven in een onzekere tijd met alle corona perikelen. Gelukkig mag iedereen sinds kort weer lekker hockeyen, alleen nog trainen, maar we mogen weer!  
  
Als bestuur willen wij ons extra inzetten om ook komend seizoen een goede kwaliteit van hockey te blijven waarborgen en mogelijk te verbeteren. We trekken nu juist mensen aan, die de kwaliteit van onze hockey opleiding naar een hoger niveau kunnen tillen. Ondanks dat we nu geen wedstrijden mogen spelen, moeten we er in September wel weer staan; klaar om de punten in Eindhoven te houden.  
  
Zodra de wedstrijden starten en ons clubhuis weer open mag, staan wij klaar om jullie met open armen te ontvangen. Wellicht zullen we de nodige aanpassingen moeten doen, maar we ontvangen jullie allemaal weer zo snel mogelijk in goede gezondheid op en rond de velden. Enthousiast, genietend, lekker sporten met de bekende gezelligheid; alles wat we allemaal zo enorm missen nu.  
  
Wat vragen we nu van jullie op dit moment, ondanks dat ook wij niet precies weten hoe volgend seizoen zal gaan verlopen, we vragen solidariteit en begrip.  
  
We hopen dat er snel weer van alles te beleven valt bij HC Eindhoven, maar daar hebben we jullie wel bij nodig. Zonder jullie is onze familie niets meer. We weten allemaal hoe het gezegde klinkt, in voor en tegenspoed! Dat is precies wat voor ons cluppie nu het belangrijkste is. Wij willen  dat jullie lekker blijven hockeyen volgend seizoen. Jullie willen ook volgend seizoen lekker hockeyen. Als we er samen voor gaan dan komen we na de zomer lekker samen op het terras bij het clubhuis en heffen we het glas, kopje koffie of beker ranja samen op een mooi nieuw seizoen.  
  
Mocht je toch van plan zijn om te stoppen en in september niet willen proosten op het komend seizoen, dan gaan we je heel erg missen. Bedenk wel dat je dan op tijd opzegt!  
  
Je opzegging moet ontvangen zijn vóór 1 juni 2020. Opzeggen van het lidmaatschap kan per e-mail aan:   ledenadministratie@hceindhoven.nl, of schriftelijk (per post) aan: HC Eindhoven, Postbus 5602 BG Eindhoven. Vermeld in de mail of brief je naam, lidmaatschapsnummer en reden van opzegging. Van de ledenadministratie ontvang je bericht van uitschrijving. Alle regels en richtlijnen voor het lidmaatschap en beëindiging van je lidmaatschap kun je terugvinden op de website, in MijnHCE  
  
We zien jullie allemaal heel graag volgend seizoen bij HC Eindhoven! Alleen samen kunnen we volgend seizoen hockeyen.  
  
Namens Het Bestuur, 
  
Bas de Pijper 
Voorzitter HC Eindhoven  
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Enquête tevredenheid leden HC Eindhoven

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven