Andy Wijzenbeek (banner).jpg Banner_02.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg banner_07.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_01.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg
 
Van het bestuur

Coronavirus en de training protocollen (update 13 mei)

Nieuws afbeelding 13-5-2020
Beste (ouders/verzorgers van) leden,  
  
Onze jeugdleden zijn al ruim een week aan het trainen. Sinds afgelopen maandag mogen ook alle overige leden weer trainen. Het trainingsschema is hierop aangepast (zie de website en clubapp) en iedereen kan gelukkig weer het veld op.  
  
Tijd voor een korte evaluatie: heel veel dingen gaan goed, iedereen is heel enthousiast en er wordt weer lekker en hard getraind. Een paar punten gaan echter (te) vaak fout. Die willen we via dit bericht graag extra onder jullie aandacht brengen. De eerder gepubliceerde richtlijnen (zie ook de website en clubapp) blijven onverminderd van kracht.  
  
Allereerst wie mogen er allemaal op het sportpark?  
  
Alleen de leden die trainen, de trainers en de surveillanten. Verder niemand. We zien bijvoorbeeld te vaak dat er toch ouders ‘even komen kijken.’ Dat kan en mag niet. Op deze manier riskeren we een sanctie van de gemeente: de club gaat op slot, er mag niet meer getraind worden!  
 
Hoe kom ik op het sportpark binnen/waar zet ik mijn kind af?  
  
Wij verzoeken alle leden zoveel mogelijk met de fiets (of te voet) te komen. Voor de kinderen/leden die afgezet worden: we hebben op het parkeerterrein bij het clubhuis een ‘kiss and ride’ ingericht. Als u het parkeerterrein opkomt gaat u direct rechstaf, bij de tennisvelden links en vervolgens bij de fietsenstalling weer links. Voor de ingang van het clubhuis (bij de dubbele deuren) kan het trainingslid uitstappen en kan hij/zij via de deuren naar binnen en vervolgens door de volgende deuren weer naar buiten. Als u uw kind afgezet heeft dient u het sportpark direct te verlaten. U mag niet uit de auto komen.  
 
De poort tussen het beachvolleybalveld en het clubhuis is (exclusief) de ingang voor de fietsers.  
  
De trainers, surveillanten en de leden die toch met de auto komen: parkeer jullie auto zoveel mogelijk op het linkergedeelte van de parkeerplaats, tegen het beachvolleybalveld aan. Ook jullie betreden via de deuren van het clubhuis het sportpark.  
  
We zullen de komende dagen deze routing via borden/pijlen op het sportpark extra onder jullie aandacht brengen. Via deze link vinden jullie de plattegrond van het sportpark met daarop aangegeven de hiervoor beschreven routing:  
  
  
Graag jullie hulp in deze. Alleen samen kunnen we en onze kinderen lekker blijven sporten!  
  
Bestuur HC Eindhoven  
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven