banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Woordje van onze voorzitter: Hou vol, let goed op elkaar en blijf gezond

Nieuws afbeelding 3-5-2020
Beste leden, ouders/verzorgers van leden, ereleden, leden van verdienste, sponsors, werknemers, opdrachtnemers en iedereen die HC Eindhoven een warm hart toedraagt, 
 
Op de eerste plaats hoop ik van harte dat jullie en al jullie dierbaren gezond zijn en gezond zullen blijven. Mocht je op een of andere manier zelf, dichtbij je of wat verder van je af, te maken hebben gekregen met de gevolgen van het coronavirus dan wens ik je heel veel sterkte en een spoedig herstel. 
 
Een ‘familieclub’ die hockeyt door beleving, dat is de basis van onze prachtige vereniging. Die beleving is nu helaas niet te organiseren. Dat komt natuurlijk doordat wij ons allemaal moeten houden aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en het kabinet. Het gemis van onze club en onze vrienden voelen we iedere dag. Het ontbreken van een lekker potje hockeyen, kletsen na de wedstijd of training, de gezelligheid op zaterdag en zondag. 
 
Een vrij weekend is best leuk, maar het begint mij nu toch wel te vervelen, jullie zullen dat zeker ook herkennen. Als we de richtlijnen trouw blijven volgen en als we vol blijven houden dan komen we deze bijzondere tijd samen zeker door. Dan is er in de nabije toekomst zeker weer van alles te beleven bij HC Eindhoven! 
 
Er zijn heel veel manieren om elkaar digitaal te treffen, besprekingen te houden, informatie uit te wisselen of om elkaar te steunen. Dat gebeurt ook al volop, neem de ‘minute to win it club challenge van dames 1 en heren 1. Er zijn veel initiatieven en er volgen er binnenkort nog meer. We proberen op deze manier als bestuur, als trainers, als leden zowel individueel als op clubniveau elkaar te ondersteunen en elkaar door de periode heen te helpen. 
 
Gelukkig is naast de digitale manier ook weer de mogelijkheid geboden door het kabinet om de jeugd te laten sporten. Het eerste lichtpuntje aan het einde van deze tunnel is in zicht. Vanaf 6 mei zullen alle jeugdleden weer mogen trainen. Er is achter de schermen heel hard gewerkt aan het plan van aanpak, de richtlijnen, de trainingen, proeftrainingen en alle andere bijkomende zaken, maar het is gelukt. We zijn er klaar voor! 
 
Eindelijk weer het geluid van ballen en sticks, enthousiaste kinderen op het veld, aanmoedigen van trainers. Leven op onze velden, eindelijk….de jeugd heeft de toekomst en zij mogen alvast weer! 
 
Als wij allemaal blijven volhouden dan is er straks misschien voor de andere leden ook weer de mogelijkheid om te gaan trainen, het zijn kleine stapjes maar vooral vooruit. Positief denken en dan komen we elkaar over een paar maanden, bij de start van het seizoen, allemaal weer tegen en is het weer ouderwets gezellig bij HC Eindhoven. 
 
Hou vol, let goed op elkaar en blijf gezond. 
 
Met sportieve groet, 
 
Bas de Pijper 
Voorzitter HC Eindhoven 
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Enquête tevredenheid leden HC Eindhoven

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven