banner_07.jpg
 
Van de Commissies

HC Eindhoven kiest voor vertrouwde gezichten

Nieuws afbeelding 2-5-2020
Het doet ons veel genoegen om aan te kondigen dat Tahira Ramautar en Roy Bax volgend seizoen onze trainersstaf zullen vormen voor dames 1. Adjan van der Sanden zal daarbij ook volgend seizoen de fysieke invulling verzorgen.
 
Het vertrek van hoofdcaoch Arjen Fluijt was al enige tijd bekend. Zijn huidige assistent Willem Faassen vervolgt zijn loopbaan bij de Dames 1 van MHC Wijchen. 
 
Met Tahira kiezen we voor eigen talent die we doorschuiven vanuit de jeugd, met Roy keert een oude bekende bij de club terug. 
 
Tahira heeft jarenlang ervaring opgedaan als speelster in de overgangsklasse bij HC Eindhoven en Tilburg dames 1. Daarna heeft ze zich gericht op het trainerschap, zowel binnen HC Eindhoven als daarbuiten. Binnen HC Eindhoven is ze actief geweest als assistent-trainer dames 1. De laatste jaren is ze verbonden aan meisjes A1 en is ze klaar om deze logische vervolgstap te maken. 
 
Met Roy, die als speler op het hoofdklasse niveau bij HC Den Bosch en HC Eindhoven heeft gespeeld, hebben we een sloot aan ervaring op hoog niveau binnengehaald. Roy heeft als trainer/coach bij diverse grote clubs in de omgeving gewerkt waaronder HC Tilburg in de trainersstaf dames 1, Push en Forward. 
 
Met deze staf hebben we het volste vertrouwen om ons dames 1 tot een stabiele overgangsklasser te laten groeien. Dit in overeenstemming met onze visie en missie; een stabiele overgangsklasser met als basis onze eigen jeugdopleiding! 
 
Tophockey HC Eindhoven 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven