01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg banner_07.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_02.jpg Banner_01.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg
 
Van het bestuur

Onder strikte voorwaarden en pas na toestemming het sportpark betreden!!

Nieuws afbeelding 24-4-2020
Ondanks dat het kabinet en het RIVM georganiseerde trainingen weer toe staan vanaf 29 april, is het sportpark tot die tijd nog steeds geheel gesloten.
  
Dat wil zeggen dat niemand het sportpark en de velden mag betreden tot nader bericht. Het toegangsverbod zal bovendien nog steeds gehandhaafd worden door o.a. BOA’s Een overtreding van dit verbod kan eventueel tot een bekeuring leiden.  
  
Vanaf 29 april is het weer toegestaan voor de jeugd, verdeeld in 2 categorieën, om georganiseerd en onder begeleiding te trainen. Hiervoor gaan strikte regels gelden die gehandhaafd zullen worden. Het is buiten deze door georganiseerde trainingen nog steeds aan niemand toegestaan om het sportpark te betreden. het sportpark blijft dus buiten deze trainingen om nog steeds geheel gesloten!  
  
Bespaar jezelf een eventuele boete en geef gehoor aan het dringende verzoek van het kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op deze manier kunnen we de risicogroepen beter te beschermen.  
  
Bij voorbaat dank voor jullie medewerking. Wanneer er meer duidelijkheid is over de heropening van het sportpark en het hervatten van de trainingen communiceren we dit vooral via de HC Eindhoven website en onze bekende belangrijkste centrale social media kanalen.  
  
https://www.instagram.com/hceindhoven  
https://twitter.com/hceindhoven  
https://www.facebook.com/hceindhoven  
  
Blijf gezond en pas goed op elkaar!  
  
Met sportieve groet,  
Het Bestuur  
HC Eindhoven  

Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven