2017-2018 MB1 Super-B.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_02.jpg Banner_01.jpg 01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg banner_07.jpg
 
Van het bestuur

Het is aan niemand toegestaan om het sportpark te betreden tot nader order!!

Nieuws afbeelding 17-3-2020
Beste leden en vrijwilligers van HC Eindhoven,  
  
Op last van de gemeente is vandaag als gevolg van het landelijke beleid als gevolg van het coronavirus, het gehele sportpark Eindhoven Noord gesloten. Dat wil zeggen dat niemand het sportpark en de velden mag betreden tot nader bericht vanuit de gemeente. Het toegangsverbod zal bovendien ook gehandhaafd worden door BOA’s en overtreding van dit verbod kan eventueel tot een bekeuring leiden. 
  
Het is aan niemand toegestaan om het sportpark te betreden tot nader order!!  
  
Bespaar jezelf een eventuele boete en geef gehoor aan het dringende verzoek van het kabinet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op deze manier kunnen we de risicogroepen beter te beschermen. 
  
Bij voorbaat dank voor jullie medewerking. Wanneer er meer duidelijkheid is over de heropening van het sportpark en de eventuele herstart van het hockeyseizoen horen jullie onmiddellijk van ons. We communiceren vooral via de HC Eindhoven website en onze bekende belangrijkste centrale social media kanalen. 
  
https://www.instagram.com/hceindhoven 
Blijf gezond en pas goed op elkaar!  
  
Met sportieve groet, 
Het bestuur 
HC Eindhoven 
Bijlage

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven