01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg banner_07.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_02.jpg Banner_01.jpg
 
Van het bestuur

HC Eindhoven presenteert haar nieuwe hoofdsponsor

Nieuws afbeelding 20-9-2019
Met trots presenteert HC Eindhoven haar nieuwe hoofdsponsor voor de Heren 1 en Jongens A1-teams.
 
Het Rotterdamse bedrijf Calex, creators of ambiance, heeft zich voor meerdere jaren gecommitteerd om onze club financieel te ondersteunen. Vanochtend hebben Will Smits (commercieel directeur Calex) en Bas de Pijper (voorzitter HC Eindhoven) hiertoe de sponsorovereenkomst in Rotterdam ondertekend. 
 
Als bestuur stellen wij graag Calex aan u voor. In 1970 werd het bedrijf opgericht. In haar beginjaren voornamelijk actief als toeleverancier in de scheepvaart heeft ze later haar bakens verlegd naar de verlichting. Calex maakt inmiddels functionele en decoratieve verlichting, waarbij de laatste jaren een sterke focus op sfeerverlichting is ingezet. Als markleider in de Benelux in de decoratieve verlichting bestormt ze de Nederlandse en buitenlandse markten! 
 
Het Rotterdamse Calex heeft al jarenlang een link met Eindhoven in het algemeen en met HC Eindhoven in het bijzonder. Het uitvoerige assortiment van Calex is in vele winkels van bekende Nederlandse ketens aanwezig op Meubelplein Ekkersrijt; haar commercieel directeur Will Smits is, samen met zijn familie, al jarenlang spelend en actief lid van onze club. 
 
Calex is al bijna 50 jaar een familiebedrijf. Inmiddels staat de 2de generatie aan het roer en dient de 3de generatie zich al aan. HC Eindhoven herkent zich heel erg goed in de kernwaarden van Calex. In de onlangs vastgestelde missie en visie van HC Eindhoven komen ook de kernwaarden familie, sfeer en warmte in relatie tot het presteren op topniveau door hard werken terug. Deze kernwaarden zijn ook prominent in de bedrijfscultuur van Calex aanwezig zijn. Vanuit deze waarden ondersteunt Calex allerlei maatschappelijke initiatieven en vanaf nu dus ook HC Eindhoven. 
 
Als bestuur van HC Eindhoven zijn we trots op onze nieuwe sponsor, verwelkomen we hen in onze familie en zijn we ervan overtuigd dat ze onze ambiance verder verhogen! 
Bijlage