01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg Banner_01.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_02.jpg banner_07.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg
 
Communicatie

HockeyFood toegevoegd aan onze mobiele ClubApp!

Nieuws afbeelding 4-3-2019 Al meer dan honderd hockeyclubs maken gebruik van HockeyPraktijk om het leven van de TC en de trainers een stuk makkelijker te maken. Zo ook bij HC Eindhoven.  
 
HockeyPraktijk lanceert dit jaar HockeyFood. HockeyFood voor coaches (en TC's, trainers en leden) Hockeyfood is een nieuw online video platform voor in de mobiele ClubApp.
 
Het nieuwe gedeelte in de app genaamd 'HockeyFood' zal gaan fungeren als dé plek voor leuke, interessante en vooral leerzame videos. Waarbij de focus ligt op het nóg beter maken van coaches.  
 
Maar met ook genoeg video-content voor TC's, trainers en spelers, waaronder individuele technieken voorgedaan. Op weg naar het Netflix voor trainers en coaches!  
 
In onze mobiele ClubApp vind je HockeyFood door rechtsonder op de drie bolletjes te klikken ("meer") en dan in het volgende scherm voor HockeyFood te kiezen.