Andy Wijzenbeek (banner).jpg uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg Banner_02.jpg banner_08.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_03.jpg banner_07.jpg Banner_01.jpg 2017-2018 (Herfstkampioen) MC5 (BANNER).jpg HC_Eindhoven_Trimhockey_banner.jpg
 
Communicatie

MD3 teambuilding: Rugby Clinic

Nieuws afbeelding 28-9-2018 Afgelopen vrijdag 21 september namen de meiden van de MD3 deel aan een wel heel bijzondere teamactiviteit. Om elkaar beter te leren kennen én om de samenwerking in het team te bevorderen verzorgde personal trainer/coach Harm Steenhuijsen een speciale rugby clinic. Door middel van aan rugby verwante spelactiviteiten werd er aandacht gegeven aan thema's die bijdragen aan het succesvol functioneren van onze meiden binnen het team.
 
Net als in de maatschappij wordt er van onze speelsters veel verwacht. En als het dan eens niet zo goed lukt klinkt er al snel dat je "gewoon wat assertiever moet zijn". Harm Steenhuijsen gebruikte zijn ervaring als sociale weerbaarheidstrainer om de meiden al spelenderwijs in hun kracht te zetten en ze ook weerbaarder te maken. Sommige spelactiviteiten richtte zich op het oefenen om je eigen ruimte in te nemen en te bewaken, zowel letterlijk als figuurlijk. En dat is tijdens een wedstrijd natuurlijk ook heel belangrijk. Daarnaast werd er geoefend om ook de grenzen die anderen aangeven te respecteren. Door dit wederzijds begrip en respect voel je je namelijk een stuk prettiger in jouw team. En wanneer jij jezelf lekker voelt binnen het team sta je ook krachtiger, zelfverzekerder en met nog meer plezier op het veld. En wanneer jij dat uitstraalt stimuleer jij uiteindelijk ook jouw teamgenoten om het beste naar boven te halen!
 
De rugby clinic die vooral ook heel leuk was om te doen werd feestelijk afgesloten in het clubhuis met een heerlijke stapel pannenkoeken!
 
Dat de eerstvolgende wedstrijd de volgende dag dik gewonnen werd is natuurlijk geen toeval!
 
 
Rudolf Springorum (manager MD3)

Partners van HC Eindhoven

Agenda

22-10 Cursus HT3
25-10 CTH
26-10 Team bijeenkomst mc1
29-10 Cursus HT3
1-11 Vergadering TC Jeugd

Jarigen

Vandaag:
Justin Cornelissen
Vera van der Kruis
Morgen:
Ayshani Bajnath
Esther Remmits
Overmorgen:
Imke Cavens
Ilja Caredda
Kyara de Koning
Anne de Man
Danique Michel
David Steijger

Contact

Bezoekadres: Straat Marathonloop Huisnr. 5
Postcode 5624MC
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven