2017-2018 (Herfstkampioen) MC5 (BANNER).jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg banner_07.jpg HC_Eindhoven_Trimhockey_banner.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg Banner_03.jpg Banner_01.jpg banner_08.jpg Banner_02.jpg
 
Van de Commissies

Jeugdtrainers (m/v) gezocht voor seizoen 2018-2019

Nieuws afbeelding 26-4-2018 Het technisch kader is nog op zoek naar trainers, maar ook andere functies zijn vacant. 
 
We zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en nog niet alle plaatsen zijn ingevuld.
 
Zo hebben we nog trainers nodig om het volgend seizoen weer goed in te vullen. Meld je aan via trainingscoordinator@hceindhoven.nl
 
Je moet minimaal 2e jaars C zijn om in aanmerking te komen als trainer. Let op: het gaat bij bepaalde teams om zeer jonge kinderen, soms zelfs beginners, waar je mee gaat werken. Dat is wel iets dat je moet willen en kunnen. Je moet het vooral erg leuk vinden om een groep spelers goed op te leiden. Daarvoor heb je wel een bepaalde bagage nodig. Daarom hebben we voor aanvang van het nieuwe seizoen een drietal sessies georganiseerd. Hierin zullen Andy Wijzenbeek en Roy Bax (beiden zeer ruime ervaring) de trainers aangeven waar ze met de trainingen goed op moeten letten.   
 
Je krijgt als lid per training een vergoeding die afhankelijk is van zowel je leeftijd als ook je ervaring als trainer. Tevens houden we hierbij ook rekening of je de sessies vanuit de club volgt.
 
De eerstvolgende sessie zal 5 mei plaatsvinden om 9:30 uur en zal de ochtend duren. De trainers zijn dan welkom in trainingskleren en stick, Er wordt zowel binnen als buiten het clubhuis uitleg gegeven. Aanmelden kan hier. De andere twee sessies volgen snel in de agenda.
 
Uiteraard kun je ons bij het technisch kader ook anders helpen. Zo zijn we op zoek naar mensen die willen scouten, mensen die administratief mee willen helpen (bv onderhouden van contracten), meehelpen in de technische commissie of voor het verzorgen van stukje communicatie vanuit het technisch kader. Dit zijn namelijk zaken waarin we nog stappen moeten maken en waar jij als vrijwilliger een leuke rol kan innemen. Wil je meer weten kun je mailen naar commissie tophockey (tophockey@hceindhoven.nl) of de TC Jeugd (tcjeugd@hceindhoven.nl).

Partners van HC Eindhoven

Agenda

22-10 Cursus HT3
25-10 CTH
26-10 Team bijeenkomst mc1
29-10 Cursus HT3
1-11 Vergadering TC Jeugd

Jarigen

Vandaag:
Justin Cornelissen
Vera van der Kruis
Morgen:
Ayshani Bajnath
Esther Remmits
Overmorgen:
Imke Cavens
Ilja Caredda
Kyara de Koning
Anne de Man
Danique Michel
David Steijger

Contact

Bezoekadres: Straat Marathonloop Huisnr. 5
Postcode 5624MC
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven