2017-2018 MB1 Super-B.jpg banner_08.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg HC_Eindhoven_Trimhockey_banner.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg 2017-2018 (Herfstkampioen) MC5 (BANNER).jpg Banner_01.jpg banner_07.jpg Banner_03.jpg Banner_02.jpg uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg
 
Communicatie

Andy Wijzenbeek gaat verder met zijn passie bij HC Eindhoven

Nieuws afbeelding 13-2-2018 HC Eindhoven wil continuïteit in de begeleiding en coördinatie van haar jongste jeugd teams, waaronder minicampus, mini’s en de D-junioren. In deze categorie wordt een belangrijke basis gelegd voor onze jonge hockey(st)ers.
 
Het bestuur is dan ook verheugd dat we Andy Wijzenbeek bereid hebben gevonden de functie hoofd opleidingen, met een belangrijke taak richting de jongste jeugd en de D-junioren, voor het komende halfjaar in te vullen.
We zullen Andy dus met name op de woensdagmiddag en de zaterdagochtend aantreffen om samen met de hoofdtrainers de juiste aandacht aan de aspecten van het trainen en coachen te geven.
 
Voor de komende periode betekent dit dat de waardevolle coachavonden (de eerste is al op 26 februari, 20:30u) en trainersavonden gecontinueerd gaan worden om de trainers en coaches van de teams te ondersteunen richting de lentecompetitie.  
 
Wij wensen Andy heel veel succes maar vooral ook veel plezier en daarmee veel enthousiasme bij onze trainers en coaches!
 
Bestuur HC Eindhoven
Rik Noorduin (Tophockey)

Partners van HC Eindhoven

Jarigen

Vandaag:
Maarten van den Berg
Laura ter Braake
Bo Jansen
Rosa Slotboom
Amy Snijders
Morgen:
Barthez Castelijns
Paul van der Hamsvoort
Lars van der Wijst
Overmorgen:
Lex van Lierop
Fenne Stauttener

Contact

Bezoekadres: Straat Marathonloop Huisnr. 5
Postcode 5624MC
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven