uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg Banner_02.jpg Banner_01.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_03.jpg HC_Eindhoven_Trimhockey_banner.jpg banner_07.jpg 2017-2018 (Herfstkampioen) MC5 (BANNER).jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg banner_08.jpg
 
Van de Commissies

Trainers die elkaar beter maken door samen op te trekken

Nieuws afbeelding 22-1-2018 Afgelopen maandag hebben de trainers van de topteams bij elkaar gezeten. Het is een van de meerdere sessies (op initiatief van Andy Wijzenbeek) dit jaar met als doel middels het gezamenlijk bespreken van inhoudelijke hockeythema’s een nog betere trainer te worden.
 
De kracht hiervan zit erin dat onze trainers hun ervaring en kennis delen. Andy Wijzenbeek leidt deze avonden met enthousiasme en koppelt hiertoe trainers aan geschikte thema’s en daagt ze uit iets van hun ervaringen aan anderen mee te geven.
 
HC Eindhoven streeft te komen tot een overkoepelende aanpak over de speelstijl HCE en de trainersaanpak, dit bekeken vanaf de jeugd tot met de senioren. Het opzetten en invullen van deze aanpak wordt dan ook samen gedragen door trainers van onze vaandelteams (Heren 1 en Dames 1) en de jeugdtrainers. Elke sessie staat in het teken van een bepaald thema. Dit keer was het thema vrije bal in het 23 mtr. gebied (Jaap Blankevoort) en hoe houd ik mijn team geconcentreerd als trainer. Thema’s als opbouwen (met bijdragen van Arjen Fluijt, Roy Bax en Pim Wijzenbeek) en techniek gekoppeld aan een buitenprogramma (Pim Wijzenbeek) hebben de revue reeds gepasseerd.
 
We merken een enorm enthousiasme. Dus de rugzakjes van onze trainers worden nog meer gevuld en het trainerspotentieel nog meer enthousiast. Uiteindelijk worden krijgen onze spelers hierdoor ook de kans zich meer te ontwikkelen.  
 
Commissie Tophockey
 

Partners van HC Eindhoven

Agenda

13-12 CTH
20-12 CTH
10-1 CTH
24-1 CTH
7-2 CTH

Jarigen

Vandaag:
Elyn van den Berg
Tijmen de Koning
Morgen:
Max Burgmans
Joep Groenendijk
Mees de Jong
Lotte Lemmens
Overmorgen:
Geen jarigen overmorgen

Contact

Bezoekadres: Straat Marathonloop Huisnr. 5
Postcode 5624MC
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven