Banner_02.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg HC_Eindhoven_Trimhockey_banner.jpg Banner_03.jpg banner_08.jpg banner_07.jpg 2017-2018 (Herfstkampioen) MC5 (BANNER).jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_01.jpg
 
Van de Commissies

Team/event sponsoring: Een paar spelregels

Nieuws afbeelding 16-9-2017
Beste leden. Via de sponsoren en leden van de HC Eindhoven Business club krijgen wij te horen dat teams, leden van teams of commissies bestaande en eventuele nieuwe sponsoren direct benaderen voor team of event sponsoring. 
 
De uitdrukkelijke vraag vanuit de sponsoren maar ook vanuit de Businessclub en het bestuur is om dit soort vragen en communicatie via de businessclub te laten lopen. 
 
Reden is dat we dan met de sponsor of mogelijke sponsor alle mogelijkheden binnen HC Eindhoven op een rijtje kunnen zetten waardoor de kans groter wordt dat er iets bij zit wat bij de doelstellingen en budget van de sponsor past.
 
Als sponsoren zich sterk verbonden voelen met 1 team dan zullen we natuurlijk met het betreffende team, sponsor en businessclub een passend plan maken waar alle partijen van meeprofiteren.
 
Het is goed om te zien dat we ‘sponsor potentieel’ binnen de vereniging hebben en gebruiken. De businessclub is er voor de communicatie en contacten met de sponsoren te onderhouden en passende vorm van sponsoring te vinden! 
 
Bedankt voor jullie hulp. 
 
Namens bestuur van HC Eindhoven en de businessclub, 
Jeroen de Groot 
(businessclub@hceindhoven.nl) 

Partners van HC Eindhoven

Jarigen

Vandaag:
Frank van Dijk
Ewout Snoeck
Morgen:
Jitske Boonstra
Imke Heij
Jill van der Heijden
Overmorgen:
Geen jarigen overmorgen

Contact

Bezoekadres: Straat Marathonloop Huisnr. 5
Postcode 5624MC
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven