Banner_02.jpg Banner_01.jpg Banner_04.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg banner_07.jpg Banner_00.jpg uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg banner_08.jpg Banner_03.jpg Diploma cursus 2017 banner.jpg
 
Van de Commissies

De scheidsrechters examens komen er weer aan!

Nieuws afbeelding 9-10-2017
Een nieuw seizoen betekent dat er weer scheidsrechters examens aankomen voor alle spelers vanaf de B-jeugdteams en ouders die graag willen fluiten. 
 
Na het behalen van deze examens, krijgt men een scheidsrechterskaart. De scheidsrechters commissie organiseert voor elke speler zonder een kaart vanaf de B-jeugd een avond over de spelregels. Deze duurt ongeveer twee uur. Daarnaast ontvangen de cursisten een E-learning waar men in kan oefenen voor het examen. De commissie kan inzien wie en wat men beoefent in deze E-learning en eventueel extra aandacht geven aan cursisten op lastige onderdelen.. Na deze E learning volgt het examen. Er wordt een E-mail verstuurd naar alle leden die een examen moet gaan doen. Heel erg belangrijk is dat men de gegevens in MijnHCE controleert. En dan met name de E-mail adressen.
 
Ouders die een kaart willen halen om te gaan fluiten, zijn natuurlijk meer dan welkom om de E learning en examen te doen. Het enige wat een ouder hoeft te doen is een mail te versturen naar de scheidsrechters commissie. Deze plant de ouders dan in voor de examens en geeft ze toegang tot de E learning.
 
Naast de cursus voor de kaart, komt er een korte cursus speluitleg voor alle spelers die deze nog niet hebben gehad in de C-jeugdlijn. 
 
Waarom deze cursus? 
 
Binnen HC Eindhoven is de afspraak dat de C-jeugdlijn spelers/sters gaan wennen aan het fluiten van wedstrijden. Men begint daarom in de E-jeugdteams met fluiten. Dit fluiten kan eventueel onder begeleiding van een lid van de commissie. Men moet dit wel even aanvragen bij de scheidsrechterscommissie.
 
De examendata’s zijn bevestigd door de KNHB: Op 10 en 12 oktober tussen 18:30 uur en 21:00 uur worden de examens afgenomen. 
 
Om de examens zo goed mogelijk te laten verlopen zal de horeca op deze data en tijden dicht zijn voor iedereen, die niet op examen gaat. 
 
Mochter er nog ouders deel willen nemen aan de examens om een scheidsrechterskaart te willen behalen, neem dan contact op met de scheidsrechters commissie (scheidsrechters@hceindhoven.nl) 

Partners van HC Eindhoven

Jarigen

Vandaag:
Hans Gijsbers
Lynn Jansen
Linde van Straten
Brechtje van Tilburg
Morgen:
Justin Cornelissen
Vera van der Kruis
Overmorgen:
Ayush Bajnath
Ayshani Bajnath
Esther Remmits
Emma Rentmeester

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5-7
5627 SX Eindhoven
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven