HCEindhoven03.jpg HCEindhoven02.jpg HCEindhoven01.jpg
 

HCE - Scheidsrechterscampus

Clubscheidsrechter- Plus (CS+) 
 
Alle ervaren scheidsrechters zeggen het: van tips van anderen word je beter én wordt het fluiten steeds leuker en uitdagender. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen, is er daarom een speciaal opleidingsprogramma. Daarmee word je clubscheidsrechter-plus (CS+) en kun je wedstrijden op hoger niveau fluiten. 
 
Wil je weten of het speciale opleidingsprogramma tot CS+ iets voor jou is?
Bekijk het filmpje =>  
 

Als CS+ kun je ingezet worden bij wedstrijden van de eerstelijnselftallen die niet door bondsscheidsrechters worden gefloten. Ook kun je fluiten bij wedstrijden waar veel scheidsrechterskennis en begeleiding nodig is. 
 
Hoe word je CS+? 
Wil je meer weten van het scheidsrechtersvak, ga dan naar de scheidsrechterscommissaris van je club. Deze zorgt dat je de opleiding kunt volgen, doorgaans op je eigen club. De opleiding bestaat uit:
 
1. Drie workshops; een introductie (over de opzet van de opleiding), de praktijk (waar en hoe ga je staan en hoe signaleer je) en een verdieping op je spelregelkennis.
2. Persoonlijke begeleiding van een leercoach bij een aantal wedstrijden.
3. Een praktijktoets.
 
Hoeveel tijd kost het? 
 
De workshops duren elk ongeveer twee uur. Omdat je leert van fluiten, is de bedoeling dat je gemiddeld een wedstrijd per week leidt. Dit hangt af van de mogelijkheden op je club. 
 
Als CS+ breng je kwaliteit op de velden van HC Eindhoven!
 
Vind je fluiten leuk en zou je meer willen ? Misschien is de CS + dan iets voor jou. Mail naar scheidsrechters@hceindhoven.nl voor meer informatie. 
 
 
Vind jij fluiten al heel leuk, maar zou je meer begeleiding willen? Mail dan ook naar: scheidsrechters@hceindhoven.nl 
 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

25-9 vergadering

Contact

Bezoekadres:
Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407