Andy Wijzenbeek (banner).jpg Banner_02.jpg banner_08.jpg uitreiking erepenning HC Eindhoven (baner).jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg banner_07.jpg 2017-2018 (Herfstkampioen) MC5 (BANNER).jpg Banner_01.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_03.jpg HC_Eindhoven_Trimhockey_banner.jpg
 

HCE - Scheidsrechterscampus

Clubscheidsrechter- Plus (CS+) 
 
Alle ervaren scheidsrechters zeggen het: van tips van anderen word je beter én wordt het fluiten steeds leuker en uitdagender. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen, is er daarom een speciaal opleidingsprogramma. Daarmee word je clubscheidsrechter-plus (CS+) en kun je wedstrijden op hoger niveau fluiten. 
 
Wil je weten of het speciale opleidingsprogramma tot CS+ iets voor jou is?
Bekijk het filmpje =>  
 

Als CS+ kun je ingezet worden bij wedstrijden van de eerstelijnselftallen die niet door bondsscheidsrechters worden gefloten. Ook kun je fluiten bij wedstrijden waar veel scheidsrechterskennis en begeleiding nodig is. 
 
Hoe word je CS+? 
Wil je meer weten van het scheidsrechtersvak, ga dan naar de scheidsrechterscommissaris van je club. Deze zorgt dat je de opleiding kunt volgen, doorgaans op je eigen club. De opleiding bestaat uit:
 
1. Drie workshops; een introductie (over de opzet van de opleiding), de praktijk (waar en hoe ga je staan en hoe signaleer je) en een verdieping op je spelregelkennis.
2. Persoonlijke begeleiding van een leercoach bij een aantal wedstrijden.
3. Een praktijktoets.
 
Hoeveel tijd kost het? 
 
De workshops duren elk ongeveer twee uur. Omdat je leert van fluiten, is de bedoeling dat je gemiddeld een wedstrijd per week leidt. Dit hangt af van de mogelijkheden op je club. 
 
Als CS+ breng je kwaliteit op de velden van HC Eindhoven!
 
Vind je fluiten leuk en zou je meer willen ? Misschien is de CS + dan iets voor jou. Mail naar scheidsrechters@hceindhoven.nl voor meer informatie. 
 
 
Vind jij fluiten al heel leuk, maar zou je meer begeleiding willen? Mail dan ook naar: scheidsrechters@hceindhoven.nl 
 

Partners van HC Eindhoven

Agenda

24-1 CTH
28-1 Cursus KNHB
29-1 Cursus KNHB
30-1 Cursus KNHB
7-2 CTH

Jarigen

Vandaag:
Sam van der Heide
Fay Kolen
Femke Schipperus
Luca Schrijver
Morgen:
Geen jarigen morgen
Overmorgen:
Roos Altorf
Sem Bots
Abier El Haddad
Teun Hofstede
Karl Elie Kreidy
Lieke Manders
Rosalie Smit Sibinga

Contact

Bezoekadres: Straat Marathonloop Huisnr. 5
Postcode 5624MC
Tel. Clubhuis: 040 - 248 23 67
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven