HCEindhoven03.jpg HCEindhoven02.jpg HCEindhoven01.jpg
 

Informatie - Onze voorzitter

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 27 juni 2022 was een van de agendapunten het af- en aantreden van het bestuur. 
  

Aftredend waren: Secretaris - Marieke Snellen, bestuurslid Tophockey - Sebastian van der Graaf en bestuurslid Horeca en  Accommodatie - Robert van Bergen.   
  
Wij danken hen hartelijk voor hun inzet gedurende de afgelopen jaren! De functie van Voorzitter zal door Merel van Nistelrode ingevuld blijven tot er een geschikte kandidaat gevonden is die het stokje gaat overnemen. Door de aanwezige leden is bij acclamatie gekozen voor het huidige bestuur, op dit moment bestaande uit 6 personen, met 4 zittend blijvende bestuursleden.  
   
Het huidige bestuur bestaat uit: 
Merel van Nistelrode - Voorzitter (aftredend wanneer een geschikte kandidaat gevonden is)  
Jarno de Laat - Penningmeester 
Jorg Hoefs - Horeca 
Maikel van Dam - Hockeyzaken Senioren 
Rick van de Bunt - Hockeyzaken Top 
  
Momenteel is er een vacature voor de functie van Secretaris. Mocht je interesse hebben, laat het ons dan weten via: bestuur@hceindhoven.nl  
  
Door de samenstelling van dit bestuur is direct duidelijk waar de prioriteit blijft liggen voor onze club: hockey. Alle geledingen van jeugd, senioren en top blijven in het bestuur vertegenwoordigd.  
  
Wij kijken als bestuur uit naar het nieuwe seizoen waarin we hopen dat zowel de veld- als zaalhockeycompetities volledig gespeeld kunnen worden. De wedstrijdagenda is te vinden in de HC Eindhoven app en op onze website. Jullie worden uiteraard van harte uitgenodigd om te komen supporten of gewoon gezellig iets te komen drinken.  
  
Corona is ondertussen een blijvend onderdeel van onze samenleving geworden en we vragen eenieder hier rekening mee te houden. Het is vanzelfsprekend dat je thuis blijft met gezondheidsklachten zoals, verkoudheid en koorts. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor een ander, zoals het hoort bij een familieclub.  
  
Op naar een fantastisch nieuw seizoen! HC Eindhoven, met elkaar, voor elkaar!  Tot ziens op HC Eindhoven!  
  
Namens het bestuur,  
Merel van Nistelrode, Voorzitter  


 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

25-9 vergadering

Contact

Bezoekadres:
Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407