01 Calex (ondertekening contract hoofdsponsor HC Eindhoven) banner v2.jpg 2017-2018 MB1 Super-B.jpg Banner_01.jpg G-Hocke (site banner) 2500x1000.jpg Banner_02.jpg banner_07.jpg Andy Wijzenbeek (banner).jpg
 

Informatie - Onze voorzitter

Welkom op de vernieuwde site van HC Eindhoven,
 
Een vernieuwd bestuur en een vernieuwde site. Een goede start van een mooie toekomst.
 
HC Eindhoven is een prachtige vereniging van bijna 1200 leden, we streven naar een goede combinatie van prestatie hockey en recreatie hockey met de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau met onze vaandel teams van de jeugd en de senioren te acteren. Wat we zeker niet uit het oog willen verliezen is dat een groot deel van onze vereniging bestaat uit gepassioneerde breedte hockeyers. Het is en blijft altijd het doel om iedereen een zo plezierig mogelijke beleving van het hockeyen te laten ervaren.
 
Op 1 september 2017 bestaat onze vereniging alweer 100 jaar, een eeuw hockey plezier. Dat is iets om trots op te zijn en om trots op te blijven. Het lustrum jaar starten we met een knallend weekend, om precies te zijn op zaterdag 2 september 2017 met een dag lang feest voor jong en oud ván de vroege uurtjes tót de vroeg uurtjes. Op zondag 3 september vervolgen we het feestweekend met een ontbijtje voor iedereen die op ‘the day after’ naar de sportieve verrichtingen van dames 1 komt kijken. Gedurende het hele seizoen worden er door de eeuwcommissie activiteiten georganiseerd voor jong en oud, voor huidige leden maar zeker ook voor oud leden. Een jaar om naar uit te kijken, houd de site en onze social media kanalen in de gaten voor extra informatie.
 
Ons streven is om van HC Eindhoven weer de bruisende club te maken in Eindhoven Noord die iedereen zich nog zo goed van vroeger kan herinneren. Oké tijden veranderen, dat weten we , maar we laten ons niet leiden door het verleden maar we kijken juist naar de toekomst.
 
Het lidmaatschap van HC Eindhoven is meer dan trainen of wedstrijden alleen. We willen een vereniging zijn die sociaal is op het veld én er naast. Sportiviteit en prestatie, betrokkenheid en openheid willen wij samen laten gaan. Dan alleen komt dat de sfeer op de club ten goede.
 
Ik wil iedereen die zich in wil zetten op welke manier dan ook voor HC Eindhoven oproepen om met ons contact op te nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je dan ook daadwerkelijk in kunt gaan zetten en nuttig kunt maken. We kunnen het niet alleen daarvoor hebben we jullie hulp heel hard nodig. Voor elkaar en met elkaar.
 
Ik hoop jullie vaak te zien en te spreken op of langs de velden.
 
Met sportieve groet,
 
Bas de Pijper 
Voorzitter HC Eindhoven 


 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Bezoekadres: Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367
Postadres:
Postbus 1285
5602 BG Eindhoven