HCEindhoven03.jpg HCEindhoven01.jpg HCEindhoven02.jpg
 

HCE - Keeperscampus

Binnen HC Eindhoven loopt een "specialeā€ groep rond. Een speciale groep die wat meer aandacht nodig heeft en verdiend.
 
  • Want wie staan er daar onder de lat langzaam te verkleumen of te smelten in een pak klaar om met een goede safe de overwinning te behalen?
  • Diegene die je ziet sjouwen met de zwaarste tas, die ruim tijd nodig heeft om zich aan te kleden voor een wedstrijd.
  • Na afloop halverwege het veld loopt terwijl het team al een feestje aan het bouwen is? 
     

Dat zijn de kanjers die ervoor gekozen hebben om als goalie het doel te verdedigen en ervoor zorgen dat je een feestje kan vieren.
 
Speciaal voor de keepers is een aantal jaren geleden de keepercampus opgericht..
 
Door middel van een specifieke keeperstraining, met materialen zoals het ballenkanon, de crazy catch en het rebound bord, leren de keepers in korte tijd veel en wordt ook het sociale aspect niet vergeten.
 
De A-B keepers (trainen dinsdag) geven daarnaast training aan de D-C keepers (trainen maandag), wat een goede onderlinge band tot gevolg heeft. De oudere keepers worden getraind door ervaren keepers en krijgen vaak ondersteuning van enthousiaste spelers die ook een handje meehelpen.
 
Een nieuw aspect van de keeperscampus, is de minikeeperscampus (woensdag). Iedere woensdag krijgen de goalies van dienst een les en mogen zij even proeven aan het mooie keepersvak. Ze krijgen aparte training en kunnen zo kijken of ze het keepen leuk vinden!
 
Voor de contactgegevens van keeperscampus zie ook contact/commissies op de website.
 
Voor meer informatie stuur je een mail naar keepers@hceindhoven.nl

 

HOOFDSPONSORS EN PARTNERS

Agenda

25-9 vergadering

Contact

Bezoekadres:
Marathonloop 5
5624 MC Eindhoven
Tel. 040-2482367

KvK 40238407